Med oss på Menigo får du en kunnig helhetsleverantör. Vi levererar mat, dryck och utrustning till privat och offentlig verksamhet. Tillsammans skapar vi goda, hållbara måltidsupplevelser.
Färskvarorna är hjärtat i den kreativa matlagningen. Färskvaruhallen Menigo erbjuder ett helhetssortiment av frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli och har egen import och förädling av såväl kött som frukt och grönt.
Med oss får du färskvaror av högsta kvalitet tillsammans med djup kunskap från våra specialister. Och leverans upp till 6 dagar i veckan.
UPPTÄCK FÄRSKVARUHALLEN MENIGO
Nu kan du som krögare i Västsverige få det! Eller, det kommer kännas så. Detta genom Menigos nyöppnade fullsortimentslager i Landvetter. Toppmodernt och bara 20 minuter från Göteborg.
Tack vare det kommer vi kunna erbjuda dig som kund ännu närmre, mer hållbara och flexibla leveranslösningar av mat, dryck och utrustning till din restaurang.
LÄS MER OM NYA LAGRET I GÖTEBORG HÄR
Ljuset återvänder och med det lusten att upptäcka nya smaker. I senaste avsnittet av Menigos samtalsserie "Länge leve måltiden" välkomnar vi våren och blickar mot matnationen Frankrike.
Vad är det vi älskar så mycket med det franska köket, vad säger historien och hur kommer den klassiska matlagningen att utvecklas framåt?
Matkreatören Lisa Lemke leder samtalet, och för menyn står stjärnkocken Danyel Couet, som driver restaurang Allegrine i Stockholm.
SE DET INSPIRERANDE SAMTALET
Kvalfinalen till Årets Kock 2025 är avgjord och som stolt huvudpartner säger vi stort grattis till årets finalister: Ida Bauhn (Nour) Magnus Åkerström (Bibliothek), Robin Frank Lindqvist (KOKA och Björns Bar), Mikael Feuk (Gastro Gaspari), Luqaz Ottosson (Restaurang ROT och Fabriken Furillen) och Jesper Wallqvist (Restaurang Tre Bröder).
Vi ser fram emot att följa er resa inför och efter den stora finalen som avgörs den 2 oktober på Annexet i Stockholm.
Menigo är stolt guldpartner till Stellagalan och vi säger grattis och hurra till de nio vinnarna som utsågs på årets gala 5 maj.
– För oss på Menigo handlar Stella om hållbarhet. Jämställdhet och inkludering är en förutsättning för den fortsatta utvecklingen av svensk restaurangnäring, säger Erika Rapp, hållbarhetschef på Menigo.
Nu är Menigos hållbarhetsredovisning för det gångna räkenskapsåret publicerad. I den lyfter vi många av de initiativ som utgör vårt hållbarhetsarbete.
För oss på Menigo är det tydligt att ambition, data och engagerade medarbetare är viktiga framgångsfaktorer på vägen mot våra högt satta mål.
TA DEL AV HÅLLBARHETSRAPPORTEN
Se leveransuppdateringar i realtid och sköt allt från returhantering till menyplanering och inventering direkt i mobilen. Upptäck våra populära digitala funktioner redan idag!
LÄS MER OM APPEN HÄR
För att du ska bli ännu mer lönsam har vi, tillsammans med våra partners, exklusiva erbjudanden på allt från leasing, försäkringar och smarta betallösningar till generösa elavtal och egentappat bordsvatten.
TILL ALLA VÅRA ERBJUDANDEN
Våra egna varor är noggrant utvalda för att tillgodose krögarens och foodservicemarknadens behov. Upptäck vårt breda sortiment av kvalitativa råvaror och produkter.
UPPTÄCK SORTIMENTET
Redan idag sker 80 procent av våra leveranser med fossilfria transporter och steg för steg driver vi på även våra åkeriers omställning. Vår senaste investering är i tio tunga ellastbilar.
Att bli ett klimatneutralt företag är inte vårt enda hållbarhetsmål, men vårt främsta. Genom att reducera vår klimatpåverkan till ett minimum och neutralisera kvarvarande utsläpp med hjälp av klimatkompensation ska vi uppnå målet senast 2030.